top of page

Kom til infomøde 
Fredag d. 30. Juni kl.16.30 
Book infomødet HER

200 timers yogalærereuddannelse
Bliv certificeret yogalærer
September 2024 - Februar 2025

Har DU en drøm om at blive yogalærer?

S01-YA-SCHOOL-RYS-200.png
Untitled_1.114.1.jpg

- Af autoriseret fysioterapeut & lærer/traumeterapeut!

NYHED! LIMITED EDITION!

Vi tilbyder 200 timers yogalæreruddannelse i København.

Målet med denne uddannelse er først og fremmest tid med dig selv og fordybelse i din egen praksis og udvikling. Du bliver klædt på til at praktisere og undervise en god og sikker hatha/vinyasa yoga ud fra Anusaras og fysioterapeutiske grundprincipper om alignment, åndedræt og meditation. Med dybdegående kendskab til yogaens grundstillinger, kropsforståelse, og filosofien bag. Så du kan gå vejen selv, før du kan dele med andre.

En af vores superkræfter er venlig imødekommenhed. Vi har gennem de seneste mange år drevet yogastudio og egen yogaskole hver især., og skabt et fællesskab, hvor du ikke skal trække et nummer i hieraki-køen, men er så fin og velkommen, lige som du er fra dag ét. Jeg tog selv min yogauddannelse efter blot et halvt års yogapraksis, og det kan du også sagtens. Alle kan være med, og alle er velkomne. Langt vigtigst er det, at du mærker et kald og en villighed til både at optage ny viden og dedikere dig til processen.

RO/yoga by Mikenta's yogalæreruddannelse bygger på ideen om at facilitere til en mere sikker og hensigtsmæssig yogaundervisning, hvor du passer på dig selv og beskytter dine elever ved at forebygge skader, forstå mennesket som helhed og lærer at tage hensyn til den enkelte. Bliv uddannet af top professionelle yogalærere med mange års uddannelse og erfaring! Hos os får du rig mulighed for at fordybe dig i en terapeutisk viden om kroppen og sindets mange forskellige og spændende elementer, og herunder tillægge dig selv en omfattende holistisk viden, der vil hjælpe dig til at passe bedre på mennesket som helhed og som vil berige dig i din karriere som yogalærer og støtte dig i at passe bedre på dig selv og dine elever i fremtiden.

 

 

 

 

 

Glæd dig til en healende, selvtransformerende, videnskabelig og spirituel rejse og opdag yogaens mange spændende lag!

RO / Yoga by Mikenta 200 timers helhedsorienteret terapeutisk og selvkærlig yogalæreruddannelse, som er baseret på en terapeutisk viden, med henblik på at tage særligt hensyn til den enkelte. Uddannelsen bygger på en skadesorienteret tilgang med et dybdegående fokus på anatomi, skader og individuelle hensyn. Her vil du få lov til at fordybe dig i kroppens mange spændende elementer i anatomiens finurligheder, nervesystemets og åndedrættet spændende opbygning og funktion, samt overordnet lære om de forskellige skader og hvordan vi tager hensyn til den enkelte deltager og os selv.

 

Derudover vil du tage på en rejse gennem yogaens filosofi og historie. Yogafilosofi modulerne vil give et komplet overblik over alle de klassiske, essentielle begreber og tekster, der er nødvendige for den moderne yogalærer. Tekster som Yoga Sutras og Bhagavad Gītā bliver grundigt og kristisk gennemgået og klasserne
vil illustrere hvordan yogaen er vævet gennem tidsperioderne fra hymner til meditation.

Derudover vil du blive undervist i meditation (dhyana), vejrtrækningsteknikker (pranayama), mudras, bandhas, mantras, undervisningsmetode og sekvensering, udvikling og praksis, om de forskellige læringsfaser og yoga stilarter. Du vil få fysisk (asana) yoga praksis i vinyasa/flow yoga designet til den enkelte, fysioterapeutisk yoga, yoga for lændesmerter og yoga for ryg & nakke, der arbejder med en skades- og sygdomsorienteret tilgang, der henvender sig til det moderne menneske, vi kender idag. Derudover til der være dagligt praktiske timer med adjustment, alignment, cues og korrektion. ​

Yoga er baseret på en holistisk tilgang til krop, sind og sjæl, og jeg tror på at du kan få meget mere livsglæde ind i din hverdag, ligesom jeg selv har fået. Jeg gør meget ud af at der er plads til dit unikke udtryk i din egen praksis og undervisning, for vi er nød til at gå vejen selv, før vi kan inspirere andre. Når du har det godt, kan du inspirere andre til også at ville have det godt.

Jo bedre du kender dig selv, jo mere autentisk vil du kunne guide dine klasser fra dit hjerte - og dermed møde og løfte andres hjerteenergi. Jeg vil elske at hjælpe dig med at finde hjem i din rolle som autentisk yogalærer for dig selv og andre, og udvikle din personlige stemme.

Vi har samlet 25 års livsresearch fra forskellige faglige uddannelser, yoga undervisningstimer, workshops, kurser i krop og menneske, reiki og healeruddannelser. 

 

Vi inkluderer ALT det i DIN uddannelse!

Lærer, fysioterapi, traumeterapi, yoga, meditation, reiki, healing - samt psykologi og osteopati fra vores eksterne undervisere!

DER ER BEGRÆNSET PLADSER PÅ UDDANNELSEN,

SÅ VI ANBEFALER DIG, AT TILMELDE DIG HURTIGST MULIGT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00350-1_edited.jpg
376382789_845276427164997_2291074104751507155_n_edited.jpg
IMG_7411.jpg
20221105_134848.jpg

DIN EGEN
Y O G A U D D A N N E L S  E

DEL 1. 

150 timers certificering i Yoga by Mikenta

Timerne består af:

 • Meditation, pranayama, mudras, mantras, bandhas, prana, the 8 limbs of yoga, yoga praksis, asanas, personlig terapeutisk selvudvikling, terapeutisk tilgang, yin yoga/sound healing, undervisningsstrategi & metode, cues, instruktion, adjustments & alignment.

 • Hver dag bærer et TEMA og er farvet af et chakra. Første dag er fx prøget af Rod chakraet (Muladhara), hvor din praksis og undervisning vil blive planlagt ud fra elementerne og du vil gennemgå hvert og et; jord, vand, ild, luft, lyd, lys & universet.

Lokation:

Yoga by Mikenta, Albertslund 

Et min. fra s-tog station, NUL min. fra parkering.

Dato:

5. September 2024 - 6. Februar 2025

DEL 2. 

50 timers certificering i yoga anatomi online

 • Anatomi, skadesmekanismer, biomekanik & bevægelse, nervesystemet, vævslære, meditation, pranayama, yoga praksis, funktionel anatomi & traumer med psykolog.

 

Lokation:

Online. Adgang til Mikenta yogastudio

Dato:

November 2024

Læs mere om online-anatomi HER

Læs mere on yoga anatomi uddannelsen her

Se programmet for uddannelsen her

Book dit livs eventyr i dag

 

EARLYBIRD

200 timer Bali/Kbh - 21.995 dkk

(Normal pris: 23.995 dkk fra 1. juli)

BOOK I DAG FOR KUN 3500 DKK!

KAN BETALES I OP TIL 4 RATER

Skriv til os: roterapiyoga@gmail.com

Depositum refunderes ikke.

IMG_8763_edited_edited.jpg

Din drømmerejse

HVER EN KRONE BLIVER INVESTERET I DEN PERFEKTE REJSE TIL DIG!

 • 200 timers yogauddannelse og undervisning

 • Certificering med Yoga alliance (yoga forbund)

 • Eget private yogastudio - kun til deltagere

 • Højt uddannede undervisere med livslang erfaring

 • Velkomst cacao ceremoni - indvielse

 • Velkomstgave

 • 150 siders struktureret manual (lavet af lærer & fysioterapeut)

 • 100 sider anatomi manual i høj kvalitet

 • 20 timers online anatomi bibliotek - 1 års adgang

 • Bæredygtig yoga taske 

 • Billeder fra din uddannelse

 • 3 måneders yoga medlemskab i RO yoga studio

 • Frederiksberg eller Yoga Mikenta Albertslund.

 • Digitale yoga bøger 

 • 3D anatomi undervisning

 • Yoga alliance godkendt certifikat YACEP, RYS200
  (registreret yoga skole) & fagligt godkendt

 • Eksterne veluddannede undervisere
  psykolog, fysioterapeut & osteopat

 • Snacks, te, kaffe i løbet af undervisningsdagene

 • Spændende lege, opgaver og udvikling

IMG_9826.jpg

 

'''I mit møde med Sofia . på RO yoga Academy, var jeg ikke et øjeblik i tvivl! Sofia er vanvittig dygtig og autentisk. Hun møder dig med hjertet først og så er hun en fænomenal formidler. Jeg føler mig fuldkommen klædt på, på min videre rejse som yogalærer og som den bedste version af mig selv. 

Jeg vil inderligt og varmt anbefale denne her rejse. Det er en gave til dig, som du aldrig vil glemme. Hvor du vil føle dig forkælet og transformeret.

Jeg er dybt takenmmelig for mit livs rejse sammen med Sofia og Cat.

Jeg føler mig heldig.''

- Janne Montell, yogalærer

Bliv uddannet yogalærer i 2025!

_DSC3614.jpg
DSC00004_edited_edited.jpg

''Jeg har udhviklet mig som person i form af jeg har fået mere selvsikkerhed både personligt men også som underviser. 

Jeg har også fået mange gode redskaber til hvordan jeg håndtere problemer og generelt får en sund livsstil .

Sofia er en virkelig dygtig underviser. Hun er rigtig god til at lære fra sig, på en måde som man virkelig forstår det. 

Hun er meget empatisk, som gør at hun har forståelse for hvad end du føler, eller hvis du har det svært. Der plads til at være lige præcis den du er, og det gør at man har følt sig tryg på alle punkter.''

Dine personlige yogalærere

 

 

 

 

Anchor 2
Anchor 1
DSC00004_edited_edited.jpg

Sofia
-
 Din personlige yogalærer
Autoriseret specialiseret fysioterapeut 
Stifter og ejer af RO yoga Academy
E-RYT 500 timers terapeutisk yogalærer
gennem 13 år.

Sofia er ejer og stifter af RO terapi & yoga og RO yoga Academy. Yogaen har været hendes hjertebarn, siden hun var 16 år. Her  begyndte hun allerede at undervise kort tid efter. Yogaen er blevet invaderende i Sofias liv, en livsstil, som hun lever efter og praktiserer hver dag. Sofias ønske var at integrere fysioterapien i yogaen og dermed skabe en større forståelse for kroppens anatomi, sygdomme og skader, så vi som yogalærere bliver bedre til at passe på vores elever og derudover skabe et terapeutisk aspekt i yogaen, som går ud over det der er blevet ''mainstream''.

Sofia har studeret anatomi og kroppen siden 2012 og har diverse kurser og uddannelser inden for kroppen, som over en lang årrække, har skabt stor indsigt og forståelse i kroppens mange funktioner og egenskaber.

Hendes interesse og erfaring kommer primært fra neurologien, skulder, ryg og nakke. Som har været hendes primære felt de sidste mange år. 

Derudover er Sofia registreret 500 E-RYT, uddannet i Indien, hun har undervist i yoga og meditation i 11 år, er autoriseret fysioterapeut og har sit eget yoga studio og holistiske klinik på Frederiksberg, hvor hun er del af et holistisk team, tilbyder fysioterapi med speciale i skulder/ryg/nakke og underviser yoga 4-6 dage om ugen.

Sofia har designet konceptet ''fysioterapeutisk yoga'' både i yin (rolig) og hatha/vinyasa (aktiv) form, som tager udgangspunkt i en skadesorienteret tilgang og hermed henvender sig og tager hensyn til det moderne arbejdsmenneske i norden med heblik på at forebygge og behandle skader og uhensigtmæssigt kropslig alignement.

Dette er en tilgang som i høj grad vil blive inddraget på uddannelsen.

Sofia er kendt som energisk, empatisk, livsglad og altid smilende. Hendes elever har altid givet udtryk for den tryghed og tilfredshed, som de har til hende som underviser.

_DSC3614.jpg

Maria
- Din personlige yogalærer
Lærer, traumeterapeut, yogastudio ejer, yogalærer gennem 10 år, ejer af Open to Grace yoga skole

Caterina bevæger sig normadisk med hjertet og er registreret 500 timer med Yoga Alliance lærer med over 18 års erhvervserfaring som underviser og facilitator af bevægelse, dans, yoga og udførelsespraksis på tværs af Tyskland, New Zealand, England, Portugal, Italien, Grækenland og Indonesien. Caterinas liv er blevet formet af dans og bevægelse lige fra begyndelsen, noget hun har fortsat med at studere de sidste 20 år i forskellige former og kapaciteter og yoga er en af ​​de mest fundamentale udforskninger, der ledsager Caterinas dagligdag. Caterina stødte på Yoga under sin bachelor i moderne dans, det gav hende en helbredende balance til den kraftige dansetræning og et rum til at bringe fred og harmoni til både krop og sind. Netop dette emne om sammenhængen mellem krop og sind er af dyb interesse for Caterina, hvilket førte hende til hendes studier i psykologi og derefter til sine mestre som dansebevægelsespsykoterapeut. Parallellerne mellem vestlig psykologi og yogafilosofiens antikke tekster fortsætte med at inspirere Caterina dybt og tændte en uophørlig ild af nysgerrighed. Caterinas klasser er unikt formet af hendes væld af oplevelser fra hende forskellige bevægelsesbaggrunde, som beriger hendes klasse med legende kreativitet som samt fysiologisk, anatomisk og følelsesmæssig viden om kroppen. Uddannet i Indien og i Vesten er det vigtigt for Caterina at være i konstant kontakt med rødderne til yogaens ældgamle visdom og dens levende tradition. Hendes mål i sin undervisning er at skabe et trygt rum, hvor folk føler sig godt tilpas udforske deres krop indefra og ud i stedet for udefra og ind. Caterina arbejder tæt sammen med Chakraerne og Elementalteorierne, som er vævet igennem hendes kreativt sekvenserede klasser. Hun tror dybt på at låse op for den kreative kapacitet hos ethvert individ og lidenskabeligt at støtte eleverne til at opdage deres holistiske og autentiske jeg. med en dybere forbindelse til krop, sind, hjerte og sjæl.

Cat er underviser i vinyasa yoga & terapeutisk selvudvikling.

Yoga Studio

Betalings guidelines

RATER & AFBETALING

Det er muligt at betale 2-4 i rater. 

Det fulde beløb kan også indbetales på en gang.

Send en mail med ønskede rateopdeling til:

roterapiyoga@gmail.com

Beløbet refunderes ikke.

Tilmeldingen er bindende.

Alle rater skal betales inden afrejse.

1. betaling: 3500 ved tilmelding

2. betaling: 25% 4 måneder før

3. betaling: 50% 3 måneder før

4. betaling: Resten 2 måneder før

Dog er det muligt med afbetaling,

hvis det ikke er muligt at betale

det fulde beløb inden uddannelsesstart.

Konto oplysninger:

2280, 6894848950

Send en email med:

Navn, ønskede uddannelse og rateopdeling.

Yoga Studio

Afbudspolitik

AFBUDSSPOLITIK

Skulle det ske at uddannelsen aflyses fra vores eller din side, er det muligt at deltage på næste 200 timers yogauddannelse og/eller rykke uddannelsen til et andet tidspunkt, som du ønsker.

Hvis du aflyser refunderes uddannelsen ikke.

Hvis du er syg, kan du få plads på en af de kommende uddannelser.

bottom of page