top of page

20 timers Yoga alliance certificeret

SEKVENSERING/ADJUSTMENT/ALIGNMENT
WEEKEND WORKSHOP

med Autoriseret fysioterapeut & vinyasa sekvens-dronningen
Sofia Josefine Rosenstand & Caterina Cosma
Højt uddannede yoga teacher trainers

Fredag-Søndag

9.-11. August 2024

Få inspiration til nye sekvenser & få styr på din adjustments & alignment!

S E K V E N S E R I N G
A D J U S T  & A L I G N
dygtiggør dig som yogalærer

''Føler du også, at du mangler mere inspiration, viden og træning i 

Sekvensering, alignment & adjustment?''

Så er du landet det helt rigtige sted!

Vi er nemlig eksperter i lige præcis DET, som du søger!

Caterina Cosma flyver hele vejen fra Indonesien til Danmark for at komme og undervise DIG i de fedeste, nyeste og mest kreative sekvenseringer! Caterina er kendt for at være dronning af vinyasa & sekvensering! Caterina er vokset op på en ballet skole, som hun idag ejer og har danset og undervist i sekvensering i mere end 25 år. Caterina lever af at undervise, uddanne yogalærere og er derudover også uddannet og praktiserende psykoterapeut! Cat tager dig på en kreativ og legende rejse gennem sekvensering og undervisningsmetode!

Sofia Josefine Rosenstand er autoriseret fysioterapeut og hårdt praktiserende astangi igennem 15 år - som er en højt dedikeret detaljeorienteret praksis ift. korrekt alignment og adjustment! Sofia træner med nogen af verdens dygtigste astanga undervisere og er 4. led i astangaens oprindelse fra Pattabhi Jois og Krishnamacharya. Som i sin tid tegnede astanga-serien på palmeblade. 

Med Sofias viden både fra fysioterapien ift. skadesforebyggelse samt astangaen ældgamle og traditionelle tilgang - får du den aller bedste viden til din praksis & undervisning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du ikke styr på den korrekte alignment og føler du dig usikker, når du retter dine elever? Er du løbet tør for ideer og trænger til ny inspiration i forhold til at sammensætte yoga-programmer?

Så er du ikke den eneste. De fleste 200 timers yogalæreruddannelser inkluderer kun 2-3 timers sekvensering, alignment/adjustment undervisning. Men enhver ved at det tager timer og år at dygtiggøre sig og føle dig komfortable med at undervise og justere andre.

Sofia & Caterina har sammen en terapeutiske yogaskole - hvor de uddanner yogalærere flere gange om året. Nu har de udvidet deres uddannelse - og tager nye og gamle elever med på en 20 timers certificeret workshop! 

TRE DAGE HVOR DU FÅR LOV AT NØRDE

SEKVENSERNG, ALIGNMENT & ADJUSTMENT!

___________

 

Denne unikke mulighed kommer sjældent! Da Caterina bor på den anden side af jorden!

 

Vi gennemgår de vigtigste serier og asanas, både for dig som underviser/praktiserer, men også giver dig redskaber til, hvordan du skal formidle det videre til dine elever.

Vi gennemgår step-by-step, fede sevenseringer i vinyasa/hatha stil. Samt hvad du kan anvende af visuelle og verbale cues for at hjælpe dine elever, samt præcis hvor og hvordan du skal ligge dine hænder sikkert og komfortabelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sofia er autoriseret specialiseret fysioterapeut og yoga teacher trainer.

Jeg har livslang erfaring med kroppen, 15 års praksis og uddanner yogalærere flere gange om året. Derudover har min egen yoga anatomi uddannelse, hvor jeg netop underviser i anatomisk nørderi. Igennem mine mange år i fysioterapien har jeg erfaret, hvordan man lægger hænder på, både komfortabelt for at skabe tryghed, men også ift. cues og dermed hjælpe vedkommende ind i den helt rigtige position og alignment.

Bortset fra det er Sofia hårdt-praktiserende astangi og har dyrket astanga yoga i 15 år. Astanga er en meget teknisk praksis med høj fokus på den rigtige alignment.

''Det kræver tid og tryghed og vide hvor og hvordan man skal lægge sine hænder som underviser. Det er netop det vi kommer til at træne på kurset.''

 D I N  I N V E S T E R I N G

♡ Sekvensering

♡ Undervisningsstrategi & -metode

♡ Alignment-teknikker

♡ Adjustment-teknikker

♡ Visuelle, verbale & manuelle teknikker

♡ Forstå hvorfor vi gør som vi gør

♡ Modifikationer og alternativer

♡ Hvornår du skal anvende progression/regression (øge/mindske sværhedsgrad)

♡ ''Lær at ligge hænder på''

Det perfekte supplement til en god yogapraksis og en solid pædagogisk forståelse, er et grundigt kendskab til den fysiske krop, hvordan den reagerer og hvordan den arbejder. Ønsker du som yogalærer eller avanceret yogaudøver at bringe din praksis eller undervisning op på et endnu højere niveau, og få et solidt fundament for mere glæde, selvtillid, og udvikling hos dig selv eller dine elever, så er det her intensivkurset for dig

Tid & sted:

Fredag d. 9. August: 16.00-20.00

Lørdag d. 10. August: 11.00-20.00

Søndag d. 11. August: 12.00-17.00

Lokation:

RO yoga studio

Godthåbsvej 7, 3.,

2000 Frederiksberg

E A R L Y B I R D  P R I S E R

》Tidligere studerende: 2795 dkk

》Nye elever: 2950 dkk

(Spar 500 dkk - til og med d. 14. juni)

 

TILMELD DIG

for KUN 500 dkk 》

Betal resten senere!

VI GLÆDER OS TIL AT (GEN)SE DIG!

Love 

& light ️

Caterina Cosma

& Sofia Josefine Rosenstand

Autoriseret fysioterapeut & psykoterapeut

RO yoga Academy

Godthåbsvej 7, 3., Frederiksberg

Mail: roterapiyoga@gmail.com

Tlf.: 30 22 38 96

DSC00566.JPG
DSC00587.JPG
DSC00552.JPG
cat2.jpeg

Dine undervisere

bottom of page