top of page

RO YOGA ACADEMY
YOGA FILOSOFI UDDANNELSE
50 TIMER YTTC

mike teaching.jpeg
mike underviser2.jpeg

The 
Story
behind
the truth
of yoga ...

50 timers essentiel yogafilosofikursus

- VI STREAMER UDDANNELSEN LIVE ONLINE! 

DELTAG PÅ UDDANNELSEN HVOR SOM HELST I LANDET!

Lær filosofierne bag din yogapraksis. Som en del af RO Academys 200 timers terapeutiske yogauddannelse, eller som et individuelt 50 timers kursus. Forstå nøgleteksterne og begreberne i yogisk tanke, understøttet af fordybende meditationer og terapeutiske yogapraksis. Det her bliver underholdende! Tegnefilm, interaktive spil, teamwork; Filosofi burde ikke være kedeligt. Især indisk filosofi, den er rig på historier, mærkelige analogier, dårligt eftersynkroniserede tegnefilm og 80'er tv-shows. Og hvis noget ikke hænger ved under træningen, er der en massiv illustreret bog inkluderet i kurset for at sikre, at du vil have denne lære for livet. Denne udforskning af yogas filosofi præsenteres for at gøre yogas komplekse emner forståelige og anvendelige til din praksis i en blanding af sjove og interaktive præsentationer og dybe overvejelser. Det 50-timers kursus undervises fra et akademisk perspektiv med forskning fra moderne forskere, præsenteret af højtuddannede lærere.

 

 

 

 

 

 

Yoga filosofi uddannelsen inkluderer:

Meditation & yogapraksis.

Interaktiv og underholdende filosofiundervisning.

Reflekterende spørgsmål og diskussioner.

Ugentlige overvejelser og valgfri hjemmeøvelser.

VI TILBYDER TRE UDGAVER:

1. YOGA FILOSOFI UDDANNELSE - ONLINE (3995 dkk)

Tag hele uddannelsen online i dit eget tempo og spar 1500 dkk!

 

2 YOGA FILOSOFI UDDANNELSE - FYSISK FREMMØDE.(5500 dkk)

Tag den fysiske uddannelse & få adgang til alt online materiale!

Gå ikke glip af vigtige debatter, spørgsmål og svar!

 

3. YOGA FILOSOFI UDDANNELSE - STREAM ONLINE (4500 dkk)

Tag den fysiske uddannelse, men stream hjemmefra online + få adgang til alt online.

Så du ikke går glip af vigtige debatter! Spar 1000 dkk!

Følg med hjemmefra direkte, eller gense dagen

(undervisningen optaget og gemmes i 30 dage)

MODUL 1

Døden lærer yoga - Katha Upaniṣaden Vi starter med en tegneseriehistorie om Nachiketa - en ung Brahmin-dreng i Katha Upaniṣaden, og hans søgen efter at finde, hvad der sker efter døden. Vi lærer om Vedaerne gennem Nachiketas træning, og hvordan denne tekst kritiserer ideen om at bede guderne om at løse livets problemer. Sammen udspiller vi den berømte vognanalogi, for at lære om det Højere Selv i 'hjertets hemmelige hule' og hvordan man opdager det gennem meditation.

MODUL 2

Hardcore Buddha Vi studerer yoga i skovasketikernes eller Śramaṇas tidsalder. At lytte til historier fra Buddhas rystende tid som en hardcore forsager, med oplæsninger fra Pali-kanonen og Thích Nhất Hạnh. Lær om praktiseringen af ​​tapas og diskuter den dedikation, det kræver at være asket.

 

MODUL 3

Mahābhārata og Bhagavad Gītā Bhagavad Gītā starter i centrum af en stor kamp, ​​som kan være et forvirrende sted at starte! Vi lærer om Mahābhārata, eposet, der omfatter Gītā, ved at lære Kuru-familien, Pandava-brødrene at kende og lige hvad de kæmper om.

 

MODUL 4

Handler Yoga Sutraerne om forening? Vi dækker et komplet overblik over Yoga Sutraerne ved at dele teksten op i sektioner og sætte hver del fast på væggen i en kæmpe collage. Det er formentlig den mest omfattende studievejledning, du kan få til Sutraerne på et par timer, der tillader et meget bredere billede af teksten end blot et fokus på de otte lemmer.

MODUL 5

At forstå enhed Bliv bekendt med to Oneness-skoler. Vi mediterer på lagene af os selv, koshaer, og hvordan den ene, Brahman, ligger til grund for dem alle. Lær også om den forsvundne skole i klassisk tantra, diskutere de alternative Tantrik Five Layers, og hvordan dette smukke, anderledes verdensbillede af enhed stort set blev glemt.

MODUL 6

Chakraer - Der er mere end syv Et kig på klassiske systemer med 5,9,12 eller 21+ chakraer som alternativer til det velkendte 7 chakra system, samt kortlægning af energipunkter i kroppen.

MODUL 7

At forcere det - Klassisk Haṭha Yoga Vi besøger kort Haṭha-perioden med yoga, og ser udviklingen af ​​āsana til ikke-siddende stillinger i denne nye, kraftfulde form for yoga, der kombinerer praksis med tapas med Tantrik-elementer. Modul 8: Elvis laver yoga - moderne og fremtidig yoga Filosofiafsnittene slutter med at kortlægge forløbet af Haṭha yoga gennem Krishnamacharya i 1930'ernes Mysore til dets eksplosion i Vesten som en sekventeret postural praksis. Vi ser på indflydelsen fra nordisk gymnastik, Hollywood-stjernernes adoption af yoga, og hvordan yoga er blevet en mere kvindeorienteret industri. Vi opsummerer, hvordan yoga har oplevet perioder med stor innovation i sin historie, og ender med at diskutere, hvordan du kan forme fremtiden for yoga.

 

DIN INVESTERING

- 20 timers fysisk undervisning

- 20 timers online filosofi uddannelse

- Fri adgang til RO yoga studio i 3 måneder

- 15 timers kontemplative lektier, løbende hjemmemeditation og yogapraksis.

- Certifikat godkendt af Yoga Alliance, YACEP

- 100-siders omfattende manual i Essential Yoga Philosophy 

- Private Yoga Studio - RO Yoga i København

- Fantastiske beliggenheder og lækre cafeer i hjertet af Frederiksberg

- Højt uddannede, professionelle lærere med mere end 12 års erfaring.

- Snacks, te, kaffe og urtevand under uddannelsen

 

ONLINE UDD.: 3995 DKK

STREAM ONLINE: 4500 DKK

ALM. PRIS: 5500 DKK

Mike Bloch-Levermore

Filosofi BAhons. / RYT yogalærer - primære underviser

Mike mener, at yogafilosofi burde være underholdende. Han holder foredrag med en lethjertet og imødekommende stil, og han forsøger at gøre yogatraditionernes væld lettere at forstå gennem spil, kortfattede noter, tegnefilm og kontemplative meditationer. Mike har studeret filosofi i over 20 år med en bachelorgrad i vestlig filosofi fra Storbritannien. Han har også studeret hinduisme, yoga og sanskrit med Oxford University og med Seth Powell fra Harvard University. I de sidste fem år har Mike udviklet denne omfattende Essential Yoga Philosophy-uddannelse til 200/500 timers læreruddannelser, samt afholdt avancerede træninger i Non-Dual Shaivism og Contemplating the Mind. Mike er oprindeligt fra Storbritannien og bor nu i det danske landskab på Midtsjælland med sin kone og to bløde katte. Han taler godt dansk, og kan oftest findes i snak om filosofi et sted i Norden.

Hjemmeside: interactivephilosophy.com Instagram: @mikeblochlevermore.

Sofia Josefine Rosenstand

- Autoriseret fysioterapeut & E-RYT yoga teacher trainer

Stifter af RO yoga Acdemy

Sofia er ejer og stifter af RO terapi & yoga samt RO yoga Academy, terapeutisk yogaskole. Yogaen har været hendes hjertebarn, siden hun var 16 år. Her begyndte Sofia allerede at undervise som 18 årig. Yogaen er blevet en integreret del af Sofias liv, en livsstil, som hun lever efter og praktiserer hver dag. Sofias ønske var at integrere fysioterapien i yogaen og dermed skabe en større forståelse for kroppens anatomi, sygdomme og skader, så vi som yogalærere bliver bedre til at passe på vores elever og derudover skabe et terapeutisk aspekt i yogaen, som går ud over det, der er blevet ''mainstream''.

Sofia er registreret 500+ E-RYT med YA, uddannet primært i Indien og Danmark. Undervist i yoga og meditation i snart 13 år, er autoriseret specialiseret fysioterapeut og har sin egen terapeutiske yogaskole, holistiske klinik og yoga studio på Frederiksberg, hvor hun uddanner yogalærere med en terapeutisk tilgang, har fysioterapi, yogahold og er leder til daglig.

​Sofia praktiserer dagligt meditation, pranayama & asana og bliver jeres meditation- og yogalærer gennem uddannelsen. Jeg kommer bl.a. itl at vise jer, hvordan i kan inddrage filosofien i jeres undervisning, forskellige spændende meditationsteknikker og en terapeutisk tilgang til asana praksis.

 ​

Sofia er et entusiatisk og energirigt væsen, der løfter stemningen og skaber et dejligt forum og behagelig atmosfære, samt gør det til en leg at være på yogalæreruddannelse.

Praktisk info

Hovedundervisningssproget for filosofiafsnittene er engelsk. Spørgsmål kan dog stilles og besvares på dansk, og der er tid til at oversætte de vigtigste begreber i løbet af uddannelsen. Yoga- og meditationsafsnit kan præsenteres på dansk, hvis det passer alle deltagere.

PROGRAM

Lørdage:

10.00-11.00 - Meditation

11.00-13.00 - Interaktivt foredrag i yogafilosofi

13.00-14.30 - Frokostpause

14.30-17.00 - Yogafilosofi teori

17.00-19.00 - Filosofi workshop

Det syntes deltgaerne

''Tusind tak for kurset i filosofi, det er et kursus, som enhver yogi bør tage''

- Camilla Tell

''Jeg fik en masse indsigt, og jeg elskede den måde, du underviser i filosofi, inklusive al din viden, som du delte så generøst''

- Ingela Holgersson

''TAK for din flotte præsentation af yogafilosofi - både live og den skrevne udgave af Essential Yoga Philosophy - det har været en fornøjelse at læse og interagere med dig. Klar og indsigtsfuld''

- Ulrica Cassel

 

''Jeg genlyder virkelig din måde at undervise på. Din lethjertede og interaktive tilgang gjorde helt sikkert koncepterne nemmere at forstå!''

- Toni de Wit

Let’s learn and grow
Together !

Godthåbsvej 7, 3.,

2000 Frederiksberg

Tlf: 30223896

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page