top of page

Specialiseret fysioterapi
I RO tilbyder vi holistisk specialiseret fysioterapi
for din skulder, ryg & nakke!

Helingstiden øges med mere end 20%,
hvis du opstarter rehabilitering samme uge, som skaden opstår!
Skynd dig at book en time nu for et bedre helbred.

UDEBLIVELSESGEBYR: 295 DKK

OM SOFIA

 

Hos Sofia kan du få en specialiseret fysioterapeutisk diagnostik og behandling af din skulder, ryg og nakke.

- Mangler du en dygtig skulder fysioterapeut?

- Har du smerter gennem længere tid og ikke fundet en løsning?

- Har du været udsat for traume /skade?

- Er du nyopereret eller har ondt i skulder eller ryg?

- Har du scoliose, scheuermann, diskusprolaps, englevinge eller andre lidelser?

Sofia tilbyder specialiseret fysioterapi i skulder, ryg og nakke området. Sofia har arbejdet med næsten alt inde for skulder- og rygsmerter, særligt skulder impingement, komplicererede post-operative forløb, englevinger, scapula dyskinesi, frossen skulder, scoliose og generelle skulder/rygsmerter.

Vi sikrer dig garanti for din behandling.

Sofia startede sin karriere på med unge basketlandsholdsspillere, inden hun var færdiguddannet, og har siden da arbejdet selvstændigt som klinisk fysioterapeut. 

Sofia har en del erfaring fra neurologik-, rygkirurgisk og specialiseret skulder afdeling på Rigshospitalet og erfaring fra sin kliniske praksis og diverse skulder konferencer og kurser. Samt fra hende rolle som underviser på RO yoga akademi, hvor hun uddanner og underviser yogalærere i anatomi, fysiologi, skader og smerter.

Sofias interesse og speciale har altid henvendt sig til skulder, nakke og ryg-området samt det neurologiske. Her har hun haft mange specialiserede cases og tilgår altid sin patient med stor passion og engagement. 

Sofia behandler alt inden for skulder, ryg og nakke smerter samt perifere nerveskader og har stor interesse og viden ift. genoptræningen af den pre- og post-operative skulder. 

Derudover tilbyder Sofia også et skræddersyet specialiseret træningsforløb. Sofia blev uddannet personlig træner i 2014 og 2016 og tilbyder specialiseret genoptræning skræddersyet til lige netop din problematik.

Her vil der være fokus på din selvudvikling, hvordan du kan justere tanke og handlemønstre ift. at skabe en bedre og sundere hverdag og livsstil for dig selv, samt specialiseret genoptræning orienteret om dig og din skade/problematik.

Derudover har Sofia arbejdet med manual myofascial release og fysioterapeutisk massage siden 2016 og tilbyder myofascial udspænding og kropsterapeutisk behandling.

I sin manualle behandlinger arbejder hun med de forskellige myofascial meridians, der løber på kryds og tværs i kroppen, som er forbundet med alt andet væv og som har stor indflydelse på kroppens bevægelighed og dermed smerter og skader. 

Sofia sørger altid for at der er balance i kroppens væv og udspænder de områder, hvor der ses en øget spænding.​

Sofia er ejer af RO terapi & yoga og underviser derudover mange forskellige yogahold om ugen.

20220307_111850_070-Edit.jpg
bottom of page