top of page

RO'S VIDEO BIBLO

GRATIS VIDEOER ONLINE

 

MED SOFIA

Her kan du få gratis tips og tricks til hverdagens kropslige udfordringer.

Sofia guider dig igennem øvelser for din nakke, skulder og ryg, samt hvordan du kan skabe mere velvære i din hverdag og hermed reducerer smerter og skade i bevægeapparatet. 

Untitled_1.51.1.jpg

Sofia Josefine Rosenstand

Sofia er uddannet autoriseret fysioterapeut, klinisk praksiterende. Ejer af RO yoga studio og holistisk klinik på Frederiksberg.

Sofia er uddannet i Indien 500 E-RYT yogalærer certificeret med Yoga alliance, har mere end 12 års erfaring og flere 1000 undervisningstimer i bagagen.

 

Sofia arbejder til daglig med speciale i skulder, ryg og nakke. Samt underviser hun hver dag specialiserede terapeutiske yogahold, her med individuelle fokus til den enkelte deltager. Har sit eget yoga akademi RO yoga akademi. hvor hun uddanner terapeutiske yogalærere.

 

Yogaen har været Sofias hjertebarn, siden hun var 16 år. Hun  begyndte allerede at undervise som 18 årig. Yogaen er blevet invaderende i Sofias liv, en livsstil, som hun lever efter og praktiserer hver dag. Sofias ønske var at integrere fysioterapien i yogaen og dermed skabe en større forståelse for kroppens anatomi, sygdomme og skader, så vi som yogalærere bliver bedre til at passe på vores elever og derudover skabe et terapeutisk aspekt i yogaen, som går ud over det der er blevet ''mainstream''.

Et andet ønske med skabelsen af RO var at kunne tilbyde specialiseret yoga til hhv. det fysiske og det kognitive.

Sofia driver til daglig sin holistiske klinik med forskellige psykologer, psykoterapeuter og kropslige terapeuter.

Hendes nye projekt er at levere mere yoga online til alle jer <3

Herunder kan du bl.a. se 30 min. gratis meditationsvideo og tips og tricks til en glad nakke og ryg.

VIDEO BIBLIOTEKET

bottom of page